кадър: FOX10 NewsУудс бе измъкнат от колата с рязане на ламарини

...
кадър: FOX10 NewsУудс бе измъкнат от колата с рязане на ламарини
Коментари Харесай

Операцията на Тайгър Уудс след катастрофата е била успешна

кадър: FOX10 News

Уудс бе измъкнат от колата с рязане на ламарини от екипа пожарникари, след което бе превозен в болница за незабавна интервенция. 
Лекарите споделиха, че Уудс е имал фрактури в горната и долната част на пищяла и фибулата.

Тайгър Уудс е с " приповдигнат дух ", откакто претърпя интервенция на крайници и глезена.

Медицинската интервенция беше осъществена след злополуката, която голф играчът претърпя при започване на седмицата край Лос Анджелис. Вчера той беше превозен от болница в Харбър в друго лечебно заведение в Ел Ей, където ще продължи възобновяване си.

От формалния профил на Уудс в Туитър оповестиха, че интервенцията е минала сполучливо и той в този момент се възвръща в " приповдигнат дух ".

" Тайгър и фамилията му благодарят на всички за невероятната поддръжка и известията, които получиха в последните дни. На този стадий няма да предоставяме спомагателна информация ", се добавя в известието.

 



 

По време на интервенцията в крайници на Уудс бяха вкарани стабилизиращи пирони и винтове, поради тежките счупвания на подбедрицата.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР